Jeff Essential X Gary Vee Unite for en samling, der er klar til at tage flyvning

Posted On
Posted By yzeve

designer og kunstner Jeff Essential og Gary Vee kommer sammen til en overraskelse Collab efter et uheldigt Instagram Interaction! Resultatet er denne Jeff Essential X Gary Vee Collab, der vil få dine Passer til at svæve til nye højder.

Efter at have oprettet et NFT-projekt, der hedder “Vee Venner”, der fokuserer på at producere meningsfuld intellektuel ejendomsret og udvikle et særskilt fællesskab, introducerede Gary Vee et tegn kaldet “Perspective Pidgeon”, som ekko Jeff Staple’s “Stapigeon” -tema, der har eksisteret, fordi 1997. Keen-eyed Commenters opdagede hurtigt ligheden mellem temaerne og begyndte at kommentere “@staplepigeon” og resten var historie.

Billede gennem Jeff Essential X Gary Vee
De to gik frem og tilbage gennem DM og derefter havde et telefonopkald samme dag i henhold til Gary Vaynerchuck. 3 uger senere, og de to er blevet sammen for at frigive en lille kapselsamling med både deres motiver.

Denne lille kapselsamling har en hættetrøje, tee-shirts og en cap med et trykt design. Designet selv har de to due-temaer, der beskæftiger sig med hinanden med ordene “Perspective Pigeon” scrawled i en skrifttype ovenfor.

Dette collab er udelukkende tilgængelig på hæftemåler som en forudbestilling i de næste 30 timer eller deromkring, af den grund, vi ville anbefale ikke at vente på! Hold det låst i lige her på den eneste udbyder for alle de nyeste, og mens du er her, talte vi for nylig med Jeff Essential som en del af vores under indflytningssegmentet for at diskutere hans ydmyge begyndelse, hype kultur, hans foretrukne sneakers og så meget mere!

Billede gennem Jeff Essential X Gary Vee

leave a Comment