Furnishings

Balenciaga Triple S Størrelse: Hvordan passer det?

Posted On
Posted By yzeve

Balenciaga Triple S er, hænderne ned, en af ​​de mest berømte sneakers i det 21. århundrede. Elsker det eller ikke kan lide det, den chunky silhuet ændrede stort set branchen, som vi vidste den. Et samarbejde mellem Balencis kreative direktør Demna Gvasalia og den legendariske high fashion fodtøjsdesigner David Tourniaire-Beauciel, resultatet var en sko, der var i modsætning til noget, vi nogensinde havde set før.

Da disse stocky stampere først trådte på internationale landingsbaner i januar 2017, blev modeverdenen og uden tvivl mainstream -medier efterladt i fuldstændig chok. “Der var ingen måde, at nogen person faktisk ville få disse ting.” nogle udbrød. Men inden vi vidste det, rocker 90% af dem, der kritiserede dem nu, dem dagligt, og ærligt talt, vi er ikke så overraskede.

Ukendt for mange står “S” i Triple S faktisk for “Sole”. Dette indikerer bogstaveligt talt, at den indeholder tre forskellige såler inspireret af tre forskellige sportsgrene, nemlig løb, basketball og friidræt. Disse er alle stablet oven på hinanden for at skabe en hybridenhed som ingen anden. Sammen med premium -stoffer og materialer, og du har en vinder.

Hvis du vil opleve Balenciaga Triple S første hånd, skal du sørge for at finde det bedste par. Når det er sagt, har vi samlet en nyttig størrelsesguide til at hjælpe dig med at finde den største pasform. Med feedback fra det eneste leverandørteam er vi her for at besvare alle dine spørgsmål. Hvilken skostørrelse skal jeg få? Er de komfortable? Kan jeg bære dem hver dag? Hvis du undrer dig over nogen af ​​disse ting, er dette Balenciaga Triple Sole størrelse guide, som du har brug for at læse ideal nu!

Balenciaga Triple S – Hvordan passer de?

Fit: Når du henter et par Triple S, skal du sørge for at gå i fuld størrelse ned på grund af den store pasform og form af denne sneaker.
Komfort: Selvom Triple S er helt behagelig, vil vi ikke anbefale at bære et par til en lang dag med at gå rundt.
Pleje: På grund af læderoverdelen er disse sko virkelig lette at rengøre og tage sig af.
Styling: Triple S er meget alsidig, det er absolut en sko, du kan lave din egen ved at rocke den med din personlige stil.

Balenciaga Triple S – Hvad vores produktspecialister synes

Billede ved hjælp af slut.
Int’l forsendelse

Se mere

“Hvis du vil få Triple S, skal du vide en ting: Disse passer massivt.”
Adam – Nyhedschef

Hvordan passer de?
Hvis du ønsker at få Triple S, skal du vide en ting: Disse passer massivt. Derfor anbefaler jeg at gå en fuld størrelse ned, ellers ville de være alt for store for dig. Disse er heller ikke den letteste sko i verden, så hvis dit par er for stort, føles det bogstaveligt talt, at du trækker rundt i et par cementblokke på dine fødder, og det er ikke en stemning.

Er de komfortable?
For at være oprigtig troede jeg ikke, at Triple S overhovedet ville være behagelig. Før jeg begyndte at bære min fik jeg at vide, at de var sindssygt tunge, og mens de er vigtigere end den gennemsnitlige sko, bliver du faktisk vant til det temmelig hurtigt. Jeg ville dog ikke rocke dem hele dagen, da det bare ville være vanvid.

Hvordan styler du dem?
På grund af sin skøre specielle æstetik har jeg en tendens til at bære min med meget mere streetwear-fokuserede pasninger. Det indikerer store hættetrøjer og lastbukser. Triple S kommer også i hundreder af skøre farver, så himlen er den begrænsede, når den vedrører styling af dem!

Hvordan renser du dem?
Jeg personligt renser ikke min, da jeg tror, ​​at alle skrubber og ridser giver dem en masse personlighed, især når det vedrører det helt hvide par.

Billede ved hjælp af slut.
Int’l forsendelse

Se mere

“Dette er fantastiske i et par timer, men hvis du prøver at finde en sko til hele dagen, er disse ikke det – taler fra personlig oplevelse!”
Emily – Digital Marketing & Acquisition Manager

Hvordan passer de?
Balenciaga Triple S passer temmelig stor, så sørg for at gå i fuld størrelse ned! Interessant nok har jeg en 39 i EU, der er en 5 i UK, 39 er en 6 i Nike, så hvis du går efter europæiske størrelser, skal du gå tro mod størrelse.

Er de komfortable?
Jeg angiver, at jeg ikke ville kalde dem det mest behagelige par i verden, men de gør bestemt jobbet. Den chunky sål er overraskende polstret, så de er fantastiske til at stå, men når du først begynder at gå, er det en anden historie helt! Disse er fantastiske i et par timer, men hvis du prøver at finde en sko til hele dagen, er disse ikke det – taler fra personlig erfaring!

Hvordan styler du dem?
T-shirts og sved er det bedste valg for disse trænere. Jeg ville ikke gå nogen anden vej!

Hvordan renser du dem?
Fra min egen erfaring gør en blød børstet ren og noget varmt sæbevand susen. Anbring det let på læderet og ruskind øvre og rent i en cirkulær bevægelse. Lad dem tørre, og du er god til at gå!

Billede ved hjælp af slut.
Int’l forsendelse

Se mere

Jeg rocker mine store sneakers med store dragter. Alt andet er bare forkert.
Raph – Content Writer

Hvordan passer de?
Jeg elsker minBalenciaga Triple S. Faktisk er det sandsynligvis en af ​​mine meget elskede sneakers i hele min samling. Hvis du overvejer at gå efter disse, skal du sørge for at kopiere en fuld størrelse ned, da jeg begik fejlen ved at gå tro mod størrelse.

Er de komfortable?
Personligt ville jeg ikke kalde disse den mest behagelige sko nogensinde. Jeg elsker chunky sneakers, men Triple S er tung som helvede. Når det er sagt, er smerten det værd for den ekstra højde.

Hvordan styler du dem?
Jeg rocker mine store sneakers med store dragter. Alt andet er bare forkert.

Hvordan renser du dem?
Jeg bruger en våd aftørring og går i cirkulær bevægelse på Triple S., der fungerer vidundere.

Billede ved hjælp af slut.
Int’l forsendelse

Se mere

Balenciaga Triple S: Hvad du har brug for at vide

Følg, hvad vores produktspecialister synes, så får du absolut den bedste størrelse! Mens Balenciaga Triple S ikke er for alle, er der ingen tvivl om, at det er en af ​​de mest genkendelige sneakers, der nogensinde er lavet. Uanset om du bare kommer ind i sneakers, eller du er en landingsveteran, er dette et must-have til din samling. Med hundreder af farver tilgængelige og indlæser meget mere meget snart, skal du sørge for at holde det låst på den eneste leverandør for din bedste chance for at klare sig såvel som nyheder og opdateringer om de nuværende og største udgivelser!

Generelt passer Triple S en fuld størrelse ned. Som en af ​​vores produktspecialister påpegede ovenfor, hvis du går efter størrelsen, der blev broderet på Toebox, skal det være OK at gå tro mod størrelse (TTS).

Sørg for også at tjekke vores andre størrelsesguider nedenfor for at få de bedste ideer og anbefalinger om størrelse, styling og mere:

Alexander McQueen Størrelsesvejledning
Nike Air Force 1 Size Guide
Nike Dunk Size Guide
Air Jordan 1 Størrelsesvejledning
Yeezy forbedrer 350 størrelsesguide

Billede ved hjælp af slut.
Int’l forsendelse

Se mere

Related Post

leave a Comment