Undercover X Eastpak omdefinerer overtøj af overtøj til AW21/22

Posted On
Posted By yzeve

Efter et år fuld af fodtøjssamarbejde med Nike og Sacai er Undercover tilbage, og denne gang ønsker at samarbejde med populære rygsækspecialister Eastpak for en fusionslinje med overtøjsstykker . Dette nyeste samarbejde ser parret skabe en række forskellige silhuetter, hvor både funktion og form prioriteres.

Selve samlingen inkluderer en trænerjakke, en bombefly, en langvarig frakke, en parka og et hætteløst værktøjsstykke. Den mest bemærkelsesværdige ting ved markeringen er det faktum, at coach-stil jakke, bombefly og rundjakke alle har et faktisk rygsækdesign indbygget i bagsiden af ​​hvert stykke. Selve posen er vist på korsryggen og bruger en lynlås lukning for at garantere, at varer er sikre og sikre.

Billede gennem undercover
De to resterende jakker har ikke denne rygsæk, men viser i stedet en række værktøjsstil lommer. Hvert stykke, der er tilgængeligt i samlingen, er dannet af 100% nylon og kommer i en række nuancer, herunder marineblå, beige, grøn, gul, rød, sort og khaki.

Billede gennem undercover
Den fulde samling er i øjeblikket tilgængelig på Undercover’s websted, så vær hurtig, hvis du vil have cop! I andre nyheder lancerer Obey en ny “anti-had” -kollektion.

Billede gennem undercover

leave a Comment