Den ultra-rene New Balance 574 “Gray Marble” er nu kun £ 45!

Posted On
Posted By yzeve

New Balance 574 er en af ​​de mest berømte sneakers på listen over det amerikanske fodtøjsmærke såvel som det ikke er svært at se hvorfor. Den legendariske stil håndterer på en eller anden måde at se både moderne såvel som traditionelle såvel som potentielt en af ​​de mest fleksible sneakers, der nogensinde eksisterer. Hvis du prøver at finde en daglig-bærer, er dette et af de stærkeste valg derude.

Endnu bedre er den tidløse “grå marmor” -farve nu til salg på New Balance UK som en del af Big Black Friday -forfremmelsen, de i øjeblikket kører, hvilket indikerer, at du kan hente dem ideelle nu til kun £ 45!

New Balance 574 “Grå marmor”

£ 75,00 £ 45,00Int’l forsendelse

Køb nu

Parret viser fremragende håndværk overalt, med overdelene med ruskindpaneler, atletisk passer sammen såvel som endda premium læderoverlejringer til en robust såvel som behagelig konstruktion. New Balance’s berømte N -logo er til stede på tværs af både laterale såvel som mediale sider, mens ekstra branding findes på tungen såvel som hæl.

Underfod en chunky encap mellemsålesystem leverer al den komfort såvel som den støtte, du har brug for, med et gummi gummi ydersål, der afslutter udseendet perfekt. Uanset om du er en erfaren New Balance -samler eller ny på mærket, er dette et par, du har brug for i din rotation!

New Balance 574 “Grå marmor”

£ 75,00 £ 45,00Int’l forsendelse

Køb nu

Gå direkte over til New Balance UK nu såvel som at hente den 574 “grå marmor” for kun £ 45, det kan bare være det allerbedste køb, du foretager i år! I mellemtiden skal du holde det låst i ideel lige her på den eneste leverandør for alle de aktuelle nyheder såvel som opdateringer såvel som mens du har lige her inspicere LVRs store Black Friday -aftale!

New Balance 574 “Grå marmor”

£ 75,00 £ 45,00Int’l forsendelse

Køb nu

leave a Comment