Se først på Nike SB Dunk Low “Laser Blue”

Posted On
Posted By yzeve

Vi er nu halvvejs med året, der føles som om det er gået utroligt hurtigt, såvel som vi ikke er i tvivl om, at mange af jer allerede har håndteret for at få Dine hænder på mindst et par Nike -dunks. Når du holder det sagt, skal du sørge for, at du har masser af areal i din rotation, da Nike SB Dunk Low “Laser Blue” Colourway lige er drillet af Sneaker Insider @Culturesourceinc, såvel som vi tager vores første kig på ensemblet nogensinde Så tjekket ud for mere!

Fra toppen sidder en chunky polstret tunge for at give ekstra dæmpning såvel som komfort for bæreren, primært for at imødekomme skattenes behov, da det er det, der adskiller SB -dunk fra din rutine Nike Dunks. Desuden er det at gøre denne version til en must-cop for ivrige Nike-aficionados, farveplanen trukket direkte fra Nike Air Max 90 OG “Laser Blue” fra 1990.

Skift mod den primære konstruktion med lav top, passer sammen overlays sammen med hvidt såvel som håndværk tåbokse såvel som kraver til at tilbyde øget holdbarhed. Paneler, der omgiver tæerne, øjenstays samt dækker kvartalerne er alle accentueret i en neutral grå, parret med “laserblå”, der markerer tungebeklædningerne, høje kvalitetshæl -faner, samt modstandsdygtig gummi -ydersål, derefter afrundet af skarpe sort på den hælsegmenter. Konfigurationen er total med Nike SB -tungeetiketter såvel som grå ruskind Swoosh -logoer over sidevæggene.

Nike SB Dunk Low “Laser Blue” har i øjeblikket ingen officiel udgivelsesdato givet, men hvis du forbliver låst i bedst lige her på den eneste leverandør, vil vi være den allerførste til at opdatere dig af alle de seneste Nike -udgivelsesdatoer. I tilknyttede nyheder skal du blive forberedt på Gundam X Nike SB Dunk High!

Billede gennem Culturesourceincnike SB Dunk Low “Laser Blue”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem Culturesourceincnike SB Dunk Low “Laser Blue”

Int’l forsendelse

Se mere

leave a Comment