Furnishings

Fragment Style X Nike Dunk High “Beijing” 2021 er blevet verificeret

Posted On
Posted By yzeve

Nå, dette var bestemt uventet. Efter måneder såvel som måneder med lækager såvel som rygter er fragmentstil x nike dunk high “Beijing” officielt bekræftet! En farve, der debuterede i hele metoden tilbage i 2010, gør det et ganske stort comeback med nogle lige så store ændringer i major stil til at starte.

På afstand ligner “Beijing” nøjagtigt som dens ’10-modstykke, men når du ser et bedre kig, vil du opdage, at den underskrevne uoverensstemmende stil er blevet fuldstændigt fjernet fra denne genudgivelse. Nogle sneakerheads er måske lidt utilfredse med dette, men vi tror, ​​at det gør dunk så meget mere bærbart. Med en all-læderkonstruktion, lilla “vin” såvel som “sorte” paneler sammenstød samt kontrast for en helt farveblokeret æstetik.

En Nike Swoosh skyder elegant over det laterale såvel som mediale sidepaneler, mens Hiroshi Fujiwaras ikoniske dobbelt lynlogo er trykt på hælen i en sprød hvid.

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Når du skifter dit fokus nedenunder, opdager du en uberørt mellemsål, der er så behagelig som nogensinde. Dette eftertragtede partnerskab afrundes derefter med en kodelinje, der kommer tilbage til gudfaren til Streetwear’s lignende af alle ting tekniske.

Set til at gøre et legendarisk comeback den 5. juni forventes fragmentstil x Nike Dunk High “Beijing” at blive overholdt af “London” såvel som “New York” valg senere på året for at udgøre “City Pack” trifecta. Lad os forstå, hvad du tror på denne udgivelse, såvel som mens du er her, kan du også tage dit fineste look på Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 Low!

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Related Post

leave a Comment