Furnishings

Dit første kig på Comme des Garçons x Nike Air Max 97

Posted On
Posted By yzeve

kendt i Sneakverse for sine avancerede Nike-samarbejder, japanske modemærke Comme des Garçons er tilbage på det igen, afsløret en duo af Air Max 97s På det nylige AW22 -modeshow. Ved at give en raffineret indtagelse af klassikeren fra 1997 udviklet af Christian Tresser, vil disse par uden tvivl blive must-haves for både sneaker og modefans, der tjener den samme kultstatus som CDG X Nike AM95 og CDG X Nike Foamposites, der frigav for nylig.

Indtil videre er to farver af den kommende Air Max 97 blevet forhåndsvisning, en udskiftede gengivelse og et rent hvidt tilbud, i almindelige CDG-stylinger. Ligesom endnu er det uklart, hvad der nøjagtigt er udformet fra, selvom de viser de rene linjer i den originale silhuet, der var inspireret af hastigheden af ​​det japanske kugletog.

Billede gennem mode snap japancomme des garçons x nike air max 97 “hvid”

Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem Fashion Snap Japancomme des Garçons X Nike Air Max 97 “Black”

Int’l forsendelse

Se mere

De tilbyder, hvad der ser ud til at være et foruddistresset look for en avantgarde-effekt, med branding holdt minimal i form af små Nike Swoosh-logoer. Fra dette første look kan vi ikke vælge nogen tilsyneladende CDG -branding, selvom dette sandsynligvis kunne ændre sig, da dette kun er prøvepar. Begge iterationer sidder på toppen af ​​den klassiske Nike Air Max Max Max-enhed i fuld længde.

Hvis du allerede er begejstret for denne kommende udgivelse, skal du sørge for at holde den låst i bedst her på den eneste leverandør, da vi vil være den første til at holde dig i viden, så snart der fremgår meget flere detaljer. For tiden kan du tjekke resten af ​​vores websted for alle de seneste sneakernyheder og opdateringer, og mens du er her, skal du se på koncepterne X Nike Air Max 1 “Wild Violet”!

Billede gennem mode snap japancomme des garçons x nike air max 97 “hvid”

Int’l forsendelse

Se mere

Related Post

leave a Comment