Furnishings

ACG Terra påvirker denne Nike SB Dunk Low Colourway

Posted On
Posted By yzeve

fra Air Force 1 til React Element 55, Swoosh har lånt sin ACG Terra -kombination til en række forskellige designs i et stykke tid nu, men den berømte farve er nu Landing på det, der sandsynligvis er den mest fremtrædende silhuet i 2020: Nike SB Dunk Low. Billeder med tilladelse fra pålidelig sneaker insider @solebyJc, her er alt det, vi ved hidtil.

At bygge på den legendariske lave topskate sko, lilla og sorte toner gør deres metode gennem den smøragtige glatte ruskind, en plan, der er blevet synonymt for alle betingelser Gears -linjen, mens en slående rød Nike swoosh elegant glider over den laterale og mediale side paneler.

Levende gule snørebånd binder alt sammen, og nedenunder giver ACGs signatur plettet mellemsål et triumferende afkast på dunk lavt, komplet med en stealthy gummi ydersål under foden i langvarig trækkraft med hvert trin.

På dette tidspunkt forstås meget meget andet om denne Nike SB Dunk Low, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for mange flere nyheder, når den udvikler sig! Mens du er her, ser det ud til, at Nike Dunk Low “Samba” fra 2001 gør comeback!

Billede ved hjælp af SolebyJc

Related Post

leave a Comment