Furnishings

Coachella og FTX går sammen for indløselige NFT’er

Posted On
Posted By yzeve

NFT’er overtager unægteligt verden med storm i dag, hvor mange mennesker mynter nye projekter hver dag og slibes på Discord -servere til at posere det WL. Med det sagt er et af de aktuelle projekter, der netop er dukket op på vores radar, et samarbejdsensemble mellem Californiens verdensberømte årlige Music Festival Coachella og Cryptocurrency Exchange FTX Us.

Det co-brandede projekt lancerer tre forskellige samlinger, der skal miniteres på Solana Blockchain, der opererer i Coachellas meget egen NFT-markedsplads, som alle kan indløses for forskellige fysiske og digitale samlerobjekter.

Det oprindelige tilbud, med titlen “Coachella Keys Collection”, er den sjældneste af dem alle, med kun 10 tilgængelige aktiver, der giver ubegrænset adgang til Coachella og andre oplevelser i 2022. Følgende kaldet “seværdigheder og lydsamling” bruger 10.000 specielle stykker bestående af lydbilleder og fotos. Hvad angår “Desert Reflections Collection”, er 1000 NFT’er mintenbar og har Coachellas 20 år i erhvervslivet, med alle indehavere, der har ret til at udveksle deres aktiv for en fysisk fotobog.

Uanset om du allerede har startet din NFT -rejse eller ej, er dette en begivenhed – og projekt – du vil absolut ikke gå glip af! Sørg for at blive låst inde hos den eneste leverandør for meget flere nyheder, når den udvikler sig. På et lignende emne svinger BAPE ind i Metaverse med (B) Apetaverse NFT -projektet.

Billede ved hjælp af Coachella

Related Post

leave a Comment