Furnishings

Et til-fods kig på den spildte ungdom X Nike SB Dunk Low

Posted On
Posted By yzeve

Med året, der endelig er ved at afslutte, er det på tide, at vi tjekkede nogle af næste års hypede udgivelser inklusive den kommende spildte ungdom X Nike SB Dunk Low. Fremstillet i samarbejde med den japanske grafiske designer vendte streetwear -ikonet Verdy, dette er hans seneste og bedste dunk siden 2019’s Girls Don’t Cry Partnership.

Med en ultra stealthy colourway kan den spildte ungdom dunk se ganske enkel ud på afstand, men ved yderligere inspektion finder du, at der er så meget mere end møder øjet. Med en fuld denimkonstruktion udføres designet med en række patches overalt såvel som fed rød syning, der tilføjer en slående pop af kontrast til skoen.

Billede via REPGOD888

Billede via REPGOD888
Tumblet læder pryder toebox og lateral Nike Swoosh, mens den mediale side er dekoreret med et broderet rosemotiv. En D-Ring i rustfrit stål pryder ryggen efter en robust og klar pasform og finish, mens “spildt ungdom” er syet på hælen for at fremhæve den punkrock-æstetik, som etiketten er kendt for.

Set til at ankomme engang i 2021, er der ingen tvivl om, at vi er over hyped for den spildte ungdom X Nike SB Dunk Low, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for flere nyheder, når det udvikler sig! Fortæl os, om du tilføjer disse til din personlige samling, og i beslægtede nyheder hylder Nike SB Dunk Low “Street Hawker” til Kinas madvogne!

Billede via REPGOD888

Billede via REPGOD888

Related Post

leave a Comment