Furnishings

Gå ikke glip af Air Jordan 1 Vintage High Og “Japan Neutral Grey”!

Posted On
Posted By yzeve

Den legendariske Air Jordan 1 vintage høj OG “Japan Neutral Grey” er til sidst her! En af de mest berømte AJ1-farver i historien, dette premium-par gjorde sin store debut al metoden tilbage i 2001 som en del af Japan-eksklusive Co.JP-linjen. Nu efter praktisk talt to årtier falder det til sidst globalt kl. 8 i morgen den 13. august. At oplyse, at vi er over hyped, er en stor underdrivelse i sig selv!

Billede gennem Nike
Udført helt i rene grå toner, basen er udformet af et glat lysegrå læder, mens skinnende sølvpaneler gør deres metode på tværs af tåboksen, ankel, hæl samt Nike Swoosh til en æstetiske, der sneakerheads stadig taler om 19 år senere .

Under Air Jordan 1 opdager du en vanvittigt behagelig luftmåling i hvidt. For at afrunde alt, er en udskåret funktion til signaturvinget basketballmotiv, der forbliver tro mod OG -stilen, som vi alle forstår såvel som kærlighed.

Billede gennem Nike
Hvad er der ikke at lide ved Nike Air Jordan 1 Vintage High Co.jp “Neutral Grey”? En af de største Michael Jordan X Nike -sneakers af vores generation, sørg for, at du overholder @Thesoles Supplier såvel som @thesolerestocks på Twitter for din fineste mulighed for at politimand! Lad os forstå, om du går efter disse såvel som i tilknyttede nyheder, her er når du kan politibetjent Air Jordan 1 Vintage High OG “Midnight Navy”!

Billede gennem Nike

Related Post

leave a Comment